Preventh aanbod

Maak het jezelf makkelijk en vraag meer informatie op

Meer informatie over Preventh direct in je mailbox?

Ben jij je aan het oriënteren in verzuimverzekeringen? Als jij zoekt naar een manier om jouw werknemers gezond, gemotiveerd en in balans te houden waarbij je ook een blijvend scherpe verzuimpremie met eerlijke voorwaarden betaalt, dan is Preventh jouw ideale partner. 

Preventh verzekert loonschade op een unieke wijze door te investeren in het voorkomen van verzuim en het verhogen van de inzetbaarheid van werknemers. Valt er toch een van je werknemers uit? Dan gaat Preventh samen met haar partners aan de slag om dit snel op te lossen. Hierdoor wordt de loonschade die je als ondernemer loopt beperkt en daardoor is het mogelijk om blijvend scherpe premies aan te bieden.


"De focus op inzetbaarheid werkt. Het verzuim daalt, inzetbaarheid neemt toe en de premie blijft scherp. Die balans zoek je als ondernemer".

 

Wil jij een goed beeld krijgen van Preventh, deze unieke verzuimverzekering en de impact die het op jouw bedrijf kan hebben? Maak het jezelf makkelijk en vraag informatie aan over Preventh. Liever direct een premie indicatie? Vul hieronder jouw gegevens in en we sturen je alle informatie toe.Vul a.u.b. je gegevens inHeer Mevrouw

Informatiekeuze  

Vragen / Advies

Direct bellen 088 - 018 82 00

Hanzepoort 25, 7575 DB Oldenzaal, info@preventh.nl