×


Preventh aanbod

Binnen 2 min. een premie indicatie, doen we!


Bereken je aanbod
Wat maakt ons tot dé beste verzuimverzekering voor het MKB van Nederland?

Totaaloplossing voor een vast bedrag per maand

Preventie-, Arbo-, en Mobiliteitsdienstverlening tezamen met verzuimverzekering voor een vast bedrag per maand. Geen verborgen en/of extra kosten.

Geen dure AOV meer

Ondernemer(s) bieden wij ook dekking. Dat scheelt een dure AOV of kan de kosten voor een AOV fors verlagen door een langere wachttijd te kiezen.

Besparing premies door uitsluiten verzuimerverzekeringen

Medewerkers beneden de € 7.500,- aan salariskosten kunnen worden uitgesloten van verzuimverzekering. dat scheelt heel veel premie. Denk aan invalkrachten en parttimers met kleine contracten.

Soepel acceptatie

Een soepele acceptatie. Na de premie indicatie een goed gevoel? Alleen je verzamelloonstaat over het voorgaande jaar hebben we nog nodig om een bindende offerte uit te brengen. Tijd is immers geld.

Toegankelijk platform

Preventh beschikt over een toegankelijk platform. Één inlog ontsluit alles wat Preventh te bieden heeft. Wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Beschikking over een eigen Casemanager

Wet- en regelgeving op het gebied van verzuim en inzetbaarheid is ingewikkeld. Bij ons krijg je een eigen Casemanager die namens jou zorgt dat je voldoet aan alle regels en helpt om jouw medewerkers inzetbaar te houden.


Overtuig jezelf vandaag nog.

Vraag geheel vrijblijvend en zonder gedoe jouw
premie indicatie aan. Wij garanderen een positieve verassing
én regelen de overgang naar Preventh.


icon down

Bereken je premieindicatie


Verlaag nu je verzuim en verhoog de inzetbaarheid van jouw mensen. Meld je direct aan